Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Monitor huren met randapparatuur

Wilt u een monitor huren? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Met onze monitor verhuur bieden we handige ICT-oplossingen voor de zakelijke markt. Voor kortlopende projecten, maar ook voor een langere periode. Naast de verhuur van losse monitoren, kunt u ook bij ons terecht voor diverse randapparatuur. Bekijk hieronder ons assortiment en vraag vandaag nog een offerte aan.

Monitor huren met randapparatuur

Alle geleverde HP en Philips LCD/TFT monitoren, beeldschermen en touchscreens beschikken over uitstekende prestatiekenmerken en zijn hierdoor uitermate geschikt als u ervoor kiest om een monitor te huren voor kantoorwerk, trainingen, seminars en beurzen.

Voor alle computers en laptops kunt u het voor u meest geschikte beeldscherm huren, beamers en randapparatuur uitzoeken.

De wide screen / breedbeeld LCD monitoren bieden superieur gebruikscomfort en een elegante uitstraling. Deze monitoren zijn geschikt voor zowel de zwaardere media toepassingen als ook het zwaardere en lichtere kantoorwerk.

Monitor huren

Solide en betrouwbare HP, Philips en Neovo LCD/TFT monitoren huren. Alle monitoren worden geleverd inclusief bekabeling. Esthetisch, solide en betrouwbaar zijn de kenmerken die voor de merken van HP, Philips en Neovo LCD/TFT beeldschermen gelden. Vandaar dat dit onze huismerken zijn.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!