Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Snel en zorgeloos LED walls, trailers & tegels huren

Wilt u LED huren? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Een LED wall of LED trailer is een fantastische manier om uw content/boodschap te tonen aan een groot publiek. De LED tegels zijn in vrijwel iedere gewenste opstelling te bouwen en kwaliteit staat bij ons voorop!

Met onze vrijstaande LED wall voorzie je een groot publiek van haarscherp beeld, de ideale keuze om echt indruk te maken tijdens een beurs of evenement! Bekijk hieronder ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden.

De door Allrent IT & AV Solutions geleverde LED tegels voor uw LED wall zijn van A-merken afkomstig en vervaardigd voor zakelijk gebruik. Wij leveren de complete installatie van uw gehuurde LED inclusief alle benodigde hardware, besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en transport.

De voordelen van LED huren bij Allrent

  • Verschillende typen LED-tegels van hoge kwaliteit huren
  • 24/7 service & support
  • Snelle levering en installatie
  • Geleverd inclusief alle benodigde hardware & besturingsapparatuur

Standaard 24/7 support

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent IT & AV Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

LED-wall huren voor beurzen & evenementen

De LED tegels in ons assortiment zijn zeer geschikt voor al uw presentaties tijdens o.a. projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen. Al onze LED tegels zijn professionele uitvoeringen en uitermate geschikt voor bijna iedere toepassing. Bij ons kunt u rekenen op een LED wall met een hoge resolutie, prachtige kleurweergave en hoge refresh rate. Ook zorgen wij ervoor dat het product gemakkelijk in gebruik is, zodat u er moeiteloos mee uit de voeten kunt.

LED huren bij Allrent

LED huren bij Allrent

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct online uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!