Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Touchscreen huren bij Allrent

Voor al uw touchscreens bent u bij Allrent aan het juiste adres. Zo bieden we touchscreen schermen, computers en meubels. Een touchscreen huren is ideaal voor het geven van een presentatie, voor het gebruik tijdens een workshop of voor het tonen van informatie op een beurs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder ons aanbod touchscreen verhuur en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Touchscreen verhuur

De touchscreens in ons verhuur assortiment zijn robuust, beschikken allen over kwalitatief hoogwaardige displays en zijn hierdoor uitermate geschikt voor tijdelijk huren indien een touchscreen huren uw voorkeur geniet.

Alle in ons assortiment opgenomen touchscreens, beeldschermen en monitoren worden vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Met de apparatuur van Allrent huurt u altijd de beste ICT-oplossing die voor uw situatie werkt. In geval van nood; onze Service & Support staat steeds klaar om uw touchscreen voor ú aan het werk te houden.

Touchscreen huren

Een touchscreen huren is uitermate geschikt voor o.a. doorlopende presentaties, boekingssystemen en entertainment in Full HD.

Alle touchscreens in ons verhuur assortiment zijn uitsluitend A-merken, waaronder HP TouchSmart 600, Dell, NEC Multeos M401 en Neovo TX-W32 van recente datum. Deze touchscreens zijn uitgerust met de modernste technologie en dragen hierdoor bij aan een zeer heldere en scherpe beeldweergave. Onze touchscreen displays worden geleverd met uitgebreide features.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!