Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Computers huren

Wilt u een computer huren? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Met onze computer verhuur bieden we handige ICT-oplossingen voor de zakelijke markt. Voor kortlopende projecten, maar ook voor een langere periode. U kunt alle kanten op met onze computer verhuur! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder ons assortiment en vraag vandaag nog een offerte aan.

Computer verhuur

Bovenstaande computers zijn, op basis van hun robuste, solide ontwerp en betrouwbare software, uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Deze computers en laptops kunnen met gemak zowel de zwaardere kantoortoepassingen aan als ook het lichtere kantoorwerk. Alle door onze afdeling computer verhuur verhuurde – en eventueel speciaal voor u geassembleerde – computers en laptops worden vóór gebruik door onze eigen Technische dienst getest.

Alle geleverde HP/Compaq of Apple computers en laptops worden speciaal voor u op maat samengesteld waarbij gebruik wordt gemaakt van A-merken. De processoren van onze computers en laptops zijn minimaal uitgerust met een krachtige processor.

Met de door Allrent IT & AV Solutions geleverde apparatuur kunt u rekenen op computer verhuur en ICT-oplossingen die voor uw situatie werken. In geval van nood; onze Service & Support afdeling staat steeds klaar (24/7) om uw ICT-oplossing voor ú aan het werk te houden.

Voor alle te huren computers en laptops kunt u de voor u meest geschikte beamers, beeldschermen, monitoren en printers uitzoeken. Iedere computer of pc die u kunt huren, beschikt over tenminste een Windows Office- softwarepakket.

Niet alleen de techniek maar ook het bedrijfsleven verandert voortdurend en zijn onvoorspelbaar. Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support van Allrent computer verhuur kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak nog dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Een computer huren bij Allrent ICT Solutions betekent ook dat u alle benodigde randapparatuur zoals beamers, beeldschermen, printers en routers op de gehuurde computer kunt aansluiten

Heeft u een specifieke wens op het gebied van computer verhuur? Bij Allrent IT & AV Solutions kunt u altijd terecht voor de beste merken en de nieuwste producten!

Computer (PC) huren

Een krachtige HP/Compaq of Apple computer huren? Pc’s en Apple apparatuur wordt standaard geleverd met OS en Microsoft Office. Wilt u een pc huren die stabiel is en geschikt voor alle internet en Office toepassingen of heeft u een Apple computer nodig voor zware toepassingen in een grafische omgeving? Dan vindt u de optimale partner in onze HP en Apple computers. De HP en Apple computers en laptops zijn niet voor niets jaren lang de standaard voor veel bedrijven.

In vrijwel alle gevallen waarbij sprake is van kortlopende projecten, zoals een beursdeelname, een verhuizing of onverwachte gebeurtenis is een computer huren de snelste en goedkoopste oplossing. Staat de door u gewenste computer niet tussen onderstaande apparatuur, kies dan voor de meest relevante computer en geef de door u gewenste specificaties op bij de volgende stap “Offerte aanvragen”.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!