Waar Allrent voor staat

Onze werkwijze

Gemak van de klant voorop

Turnkey oplossingen

Een duurzame relatie

Levering door heel Europa

De kracht van bewegend beeld

Logo

Onze missie

Er voor zorgen dat onze klanten zich van hun beste kant kunnen laten zien tijdens presentaties, beursdeelnames, events allerhande en op kantoor door hen tijdig, hoogwaardige, gegarandeerd betrouwbare IT- en AV-oplossingen ter beschikking te stellen.

Onze ambitie:
beheerste groei

Allrent IT & AV Solutions streeft een gezonde expansie na met focus op de lange termijn. In België en daarbuiten groeit de nood aan flexibele IT- en AV-oplossingen snel. Wij willen inspelen op deze stijgende vraag door enerzijds ons marktaandeel in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland te versterken, en anderzijds nieuwe markten aan te boren in andere Europese landen.

Capital-A

Om onze groeiwensen optimaal te kunnen realiseren, zijn we in 2019 een samenwerking aangegaan met investeringsmaatschappij Capital-A.  Na jaren van solide, zelfstandige groei was de tijd rijp voor verdere professionalisering en nieuwe strategische stappen in België en daarbuiten. Samen met onze groeipartner kunnen we onze organisatie sneller en veilig uitbouwen om ook internationaal een leidende positie te verwerven. Wij hebben vertrouwen in de toekomst !

Bezoek Capital-A

Het succes van Allrent is de kracht van haar mensen!

Allrent IT & AV Solutions kan rekenen op een gedreven team medewerkers dat zich iedere dag met hart en ziel inzet om klanten een top product te leveren. Wij geloven voor 100% in de kracht van onze medewerkers. Onze engineers zijn energieke, gedreven professionals die beschikken over een schat aan IT- en AV-kennis . Iedere keer opnieuw gaan ze voor het maximaal haalbare serviceniveau en de volledige tevredenheid van onze klanten.

Trots op onze klanten

Wij werken voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, binnenlandse en internationale organisaties, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standenbouwers, AV-bedrijven, maar ook voor bedrijfsstart-ups en tijdelijke projectorganisaties.

Allrent IT & AV Solutions is niet enkel actief op de Belgische markt. U vindt ons in heel Europa (en soms zelfs daarbuiten). Wij reizen met onze IT- en AV- oplossingen mee met onze klanten zodat zij altijd en overal kunnen terugvallen op een betrouwbare partner en dito producten.

Met veel van onze klanten werken we al lang intensief en goed samen. Deze duurzame relaties zijn tot stand gekomen dankzij een jarenlange samenwerking op hoogwaardig, respectvol niveau. We kunnen wel stellen : éénmaal klant van Allrent IT & AV Solutions, ALTIJD klant van Allrent IT & AV Solutions.

Zo mogen wij ons met trots Preferred Supplier noemen van o.m. Brussels Expo, Tour & Taxis, Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" indicates required fields

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!