Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Mobiel LED scherm huren bij Allrent

Mobiele LED schermen hebben de manier waarop visuele content in de openlucht wordt gepresenteerd, getransformeerd. Of u nu een mobiel LED scherm op een gesloten LED truck of een LED scherm op een open aanhangwagen wilt, Allrent kan in al uw wensen voorzien. Een rijdend LED scherm biedt niet alleen een goede beeldkwaliteit en resolutie. Ze bieden ook de flexibiliteit om overal een impactvolle ervaring te creëren. Met onze professionele service, verzorging en ondersteuning, garanderen onze mobiele LED schermen een onvergetelijke ervaring.

Wat is een mobiel LED scherm?

Een mobiel LED scherm is een flexibele, visuele oplossing voor rondreizende campagnes en evenementen. Ze zijn gemonteerd op een verplaatsbare basis zoals een aanhangwagen of een truck. Deze technologie maakt het mogelijk om dynamische beelden en informatie te delen op elke locatie. Organisatoren en adverteerders kunnen hun doelgroep hiermee effectief bereiken en betrekken met de opvallende, visuele displays.

Hoe werkt een mobiel LED scherm?

Een mobiel LED scherm werkt, zoals de naam al zegt, met LED-technologie. Duizenden kleine lichtemitterende diodes vormen samen een groot scherm. Deze diodes kunnen individueel worden aangestuurd om de beelden en video’s in hoge resolutie te produceren. De mobiliteit wordt verzekerd door het scherm op een voertuig of aanhangwagen te monteren. Hierdoor kan je hem makkelijk verplaatsen. Dit maakt het een ideale keuze voor tijdelijke evenementen en marketingcampagnes. U kunt een LED scherm op aanhangwagen huren voor onder meer concerten, openingen, beurzen, sportwedstrijden, maar ook als reclameobject.

Verschillende soorten LED schermen van Allrent

Allrent biedt verschillende soorten LED schermen naast de mobiele LED schermen.

Indoor LED scherm

Een indoor LED scherm biedt een heldere, levendige weergave voor binnenruimtes. Ze zijn ideaal voor winkeldisplays, conferenties en bijeenkomsten. Dankzij de hoge resolutie en aanpasbare formaten kunnen deze schermen moeiteloos uw boodschap overbrengen. Van reclame tot informatieve content en live-uitzendingen. Ze houden de aandacht van uw publiek vast.

Outdoor LED scherm

Outdoor LED schermen zijn ontworpen om in alle weersomstandigheden heldere en opvallende beelden te leveren. Ze zijn perfect voor evenementen in de openlucht zoals festivals en sportevenementen. De robuuste constructie en hoge helderheid van een outdoor LED scherm zorgt ervoor dat hij dag en nacht zichtbaar is. Dit maakt ze een belangrijk hulpmiddel voor effectieve communicatie en betrokkenheid.

Technische ondersteuning bij uw evenement

Heeft u iets meer hulp nodig bij het opzetten en klaarmaken van uw mobiele LED scherm? Allrent kunt u hierin voorzien. Ons mobiel LEDscherm is inzetbaar tijdens beurzen, festivals en concerten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u op locatie graag verder. Wij leveren altijd de volledige installatie van uw gehuurde mobiele LED scherm inclusief alle hardware, besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en transport.

Mobiel LED scherm huren via Allrent

Allrent is Europa’s marktleider in AV-apparatuur voor B2B. Wij stellen de klant voorop en helpen waar nodig met onze uitstekende service. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support.

De offerteaanvraag voor een mobiel LEDscherm huren kan eenvoudig via onze website. Wilt u meer weten over onze mobiel LED scherm verhuur of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!