Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

iMac Huren

Wilt u een iMac huren voor zakelijk gebruik? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Een iMac is een perfecte keuze voor diverse kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Of u nu een iMac nodig heeft, of grotere aantallen: alles is mogelijk! Bekijk hieronder ons aanbod Mac verhuur en vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Mac huren

Onze Mac pc’s voor zakelijke verhuur kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een iMac huren of grotere aantallen iMac huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons Mac verhuur aanbod en vraag een offerte aan om een iMac te huren.

Alle door ons verhuurde Apple Mac apparatuur, w.o. de Macbook, Mac Pro en Mac mini, wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dankzij de verhuur van Allrent huurt u altijd de Mac die voor uw situatie werkt!

iMac huren

Zowel de hardware als de software van de iMac pc zijn van Apple afkomstig. Hierdoor beschikt u met de iMac over een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De iMac van Apple is uitgerust met de modernste processor en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. iMac huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!