Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

MacBook & MacBook Pro huren

Een krachtige laptop die geschikt is voor elke werkomgeving. Dat is de perfecte omschrijving van de Apple MacBook Pro! Van het afspelen van videomateriaal tot het maken van presentaties: de MacBook Pro kan het allemaal. Wilt u een of meerdere MacBook’s huren? Dan bent u bij Allrent IT & AV Solutions Belgium aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Macbook huren in kleine en grote aantallen

Onze Apple Macbooks voor de B2B kan wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een Macbook huren of grotere aantallen Macbook Pro’s huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons aanbod en vraag een offerte aan om een Macbook of Macbook pro te huren.

Alle door ons verhuurde Macbook’s, en overige Apple apparatuur w.o. de Mac Pro en Mac mini, kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk en wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Een Macbook of Macbook Pro huren is goedkoper dan kopen!

Macbook & Macbook Pro huren bij Allrent

Wilt u een laptop huren? Dan raden wij u een MacBook uit ons verhuurassortiment van harte aan. Met één van onze typen MacBooks huurt u niet alleen een product met een state-of-the-art design, maar ook een zeer betrouwbaar stabiel systeem.

Zowel de hardware als de software in de MacBook zijn van Apple afkomstig. Hierdoor beschikt u met de MacBook over een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De MacBook apparatuur is uitgerust met de modernste processoren en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Een Apple MacBook huren of een MacBook Pro huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Onze huur MacBooks zijn 100% betrouwbaar

Alle door ons verhuurde MacBooks en MacBooks Pro worden vóór verhuur door onze eigen technische dienst getest. Kiest u voor A-merken uit bovenstaande Macbook verhuur assortiment en overige apparatuur van Allrent It & AV Solutions dan kunt u altijd rekenen op een IT oplossingen die voor uw situatie werken.

24/7 service & support inclusief bij alle MacBook verhuur

Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support die Allrent IT & AV Solutions standaard levert, voor o.a. de MacBook en anders laptopverhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak nog dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

 

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!