Bereid je voor op de sociale verkiezingen van 2024!

Voor de oprichting en de vernieuwing van de ondernemingsraden en de comités ter preventie en bescherming op het werk, zullen er dit jaar opnieuw Sociale Verkiezingen plaatsvinden. En wel van 13 tot en met 26 mei. Wanneer uw onderneming meer dan 50 voltijdse werknemers telt, dan bent u verplicht om sociale verkiezingen te organiseren.

Momenteel lijken de sociale verkiezingen nog ver weg. Toch start u nu al best met de voorbereidingen. Weet u niet waar te beginnen? Geen tijd om alles zelf te regelen? Wilt u dat de sociale verkiezingen vlot en soepel verlopen? Allrent biedt bedrijven een complete “Sociale Verkiezingen Kit”. Compleet, met laptops, Omnikey en installatie.

Wij zorgen ervoor dat uw verkiezingen in korte tijd georganiseerd worden. Allrent IT & AV Solutions levert en installeert laptops en eID-lezers, zodat er snel en gemakkelijk gestemd kan worden in uw bedrijf. U krijgt alle ondersteuning die u nodig hebt!

Voordelen voor u: Uw werknemers voelen zich gehoord, worden betrokken bij het (preventie)beleid, ze weten wat er speelt op de werkvloer en kunnen ideeën of oplossingen aandragen, terwijl u als werkgever de vinger aan de pols houdt van wat er gaande is in uw bedrijf. Bovendien biedt u een uiterst professionele manier aan uw medewerkers om hun stem uit te brengen.

Waarom Allrent kiezen voor uw sociale verkiezingen in 2024?
– Grote voorraad laptops en eID-lezers;
– Snelle levering;
– Behulpzaam en professioneel team;
– Telefonische ondersteuning gedurende de hele verkiezingsperiode, 24/7.

Kies voor Allrent als uw IT-partner met uitgebreide ervaring op het gebied van (sociale) verkiezingen! Wilt u meer weten over onze Sociale verkiezingen Kit? Hebt u een specifieke vraag? Onze medewerkers staan voor u klaar op +32 (0) 3 449 50 05 of rent@allrent.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" indicates required fields

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!