Interactieve game-LED wall: extra stopping power op beurs & evenement

Is uw klant op zoek naar een manier om écht op te vallen op die ene beurs? Dat lukt gegarandeerd met een interactieve game-LED wall. Deze totaaloplossing is bij ons te huur.

Goede kans dat u onze LED walls al kent: opvallende schermen zorgen immers al op veel beurzen en evenementen voor adembenemende beelden. Nieuw is een LED wall mét een interactieve game. Zo creëert u nog eens extra stopping power! Beursbezoekers komen nieuwsgierig kijken naar de mensen die met hun telefoon in de hand meebewegen met de interactieve game.

Positieve associatie

Door een QR-code te scannen met hun mobiele telefoon komen bezoekers gemakkelijk in de game terecht. Het spel is volledig naar wens op maat te maken, afgestemd op het merk of de dienst van uw klant. Zo is de interactieve game-LED wall niet alleen een goede aandachtstrekker, maar ontstaat er ook meteen een positieve associatie met het merk.

Betrokkenheid vergroten en nuttige data verzamelen

Bezoekers van de stand zijn dankzij de interactieve game-LED wall meer betrokken bij wat uw klant allemaal te bieden heeft, en ze blijven langer staan. Meespelen levert uw klant bovendien veel nuttige data op, zoals mailadressen (nodig om de game te kunnen starten). Uw klant kan een wachtrij creëren en die tijd handig gebruiken om via de mobiele telefoon bepaalde berichten te pushen. Een extra kans om diensten, producten of nieuwtjes onder de aandacht te brengen.

Met de interactieve game-LED wall zullen mensen niet alleen een merk of bedrijf onthouden, maar ook de unieke manier waarop deze werd gepresenteerd.

Beleef de game-LED wall in onze showroom

In onze showroom kunt u de interactieve game-LED wall beleven in een complete demo. Neem gerust uw klanten mee, zodat zij zelf de volledige ervaring kunnen opdoen. We helpen u graag om uw klant de meerwaarde te laten zien van deze indrukwekkende technologie, en lichten u graag toe welke mogelijkheden de wachtrij en de game software allemaal te bieden heeft. Vervolgens ontzorgen we u door het leveren van deze totaaloplossing, van game tot LED wall, installatie tot service.

Neem vandaag nog contact op met Allrent IT & AV Solutions, we kijken ernaar uit om met u (en met uw klanten) mee te denken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" indicates required fields

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!