Maak van het EK 2024 een onvergetelijke ervaring met de schermen van Allrent!

Er komt een mooie sportzomer aan en deze wordt afgetrapt met het EK voetbal. Vanaf 14 juni tot 14 juli strijden 24 landen om de titel van Europees kampioen. Uiteraard zijn onze Rode Duivels erbij. Wenst u de sfeer te verhogen met een groot (outdoor) scherm? Bij ons bent u aan het juiste adres.

U kunt een scherm huren per wedstrijd, of voor de drie groepswedstrijden, of gewoon voor het hele EK. Onze ervaren techniekers zorgen voor de installatie van het scherm op de gewenste locatie. Klein en groot, indoor en outdoor. Graag beoordelen we samen met u vooraf al de locatie, de beschikbare ruimte, afstand tot stroom en signaal, mogelijkheden voor geluid etc..

Ruim assortiment:

Laat de EK-wedstrijden samen met uw gasten tot leven komen en leg nu bij Allrent uw schermen al vast voor het komende voetbalspektakel.
Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan via deze link.

Contact opnemen

Inbegrepen in de huurprijs​

  • Transport heen & terug binnen België;
  • Installatie, beeldtest & afbraak.

Ook dit kunnen we voor jou regelen​

  • Onsite Support tijdens een EK 2024 wedstrijd.Bij Allrent gaan we verder dan alleen technologie – we zorgen voor een naadloze ervaring tijdens de wedstrijden! Onze toegewijde technieker staat paraat, zowel tijdens als na de match, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.Vanaf de aftrap tot het laatste fluitsignaal houdt onze technieker het scherm geen seconde uit het oog. We begrijpen dat elke seconde telt, vooral tijdens spannende momenten op het veld. Met Allrent ben je verzekerd van professionele onsite support, zodat je je volledig kunt concentreren op het spel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" indicates required fields

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!