Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Beamer verhuur

Wilt u een beamer huren? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. We bieden verschillende soorten beamers van A-merken zoals Panasonic, Mitsubishi en Logitech. Beamers zijn een ideale visuele oplossing voor het geven van presentaties, bijvoorbeeld tijdens een congres, beurs of training. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een offerte aan voor de mogelijkheden van onze beamer verhuur.

Beamer verhuur

Bovenstaande beamers zijn in ons assortiment opgenomen op basis van hun kwaliteit, solide ontwerp en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel eenmalige presentaties of langdurige presentaties voor grote groepen. Deze beamers hebben hun waarde over langere periode bewezen en kunnen met gemak alle gebruiksomstandigheden aan.

Eén beamer of grotere aantallen beamers huren voor congresdagen, of meerdere gelijktijdige presentaties, vormt voor Allrent geen enkel probleem. Tevens zijn de door Allrent geleverde beamers uitgerust met de modernste technologie en zijn hierdoor uitermate geschikt voor presentaties van klein en groot formaat voor kleine en grote groepen. De configuratie tussen laptop en beamer wordt automatisch geregeld tijdens het opstarten van de laptop.Wanneer u de beamer slechts tijdelijk nodig heeft, is het meestal voordeliger om een beamer te huren dan er zelf een aan te schaffen. We hebben een breed assortiment beamers.

Alle in ons assortiment opgenomen beamers / projectoren worden vóór verhuur getest door onze eigen Technische dienst. Dankzij Allrent huurt u altijd de beamer die voor uw situatie werkt. En in geval van nood staat onze Service & Support 24/7 voor u klaar om uw beamer aan het werk te houden.

Heeft u een specifieke wens op het gebied van beamer verhuur of grote beeldschermen? Bij Allrent ICT Solutions kunt u altijd terecht voor de beste A-merken beamers en de nieuwste producten!

Beamer verhuur

Wilt u een beamer huren? Bij Allrent huurt u uitsluitend gebruiksvriendelijke beamers / projectoren. Immers; hoe gebruiksvriendelijker de beamer, des te beter uw presentatie, doordat u meer aandacht kunt geven aan de presentatie zelf.

De door Allrent beamer verhuur geleverde beamers zijn van A-merken waaronder Panasonic en Sanyo die uitblinken in kwaliteit, performance en gebruiksvriendelijkheid; Een beamer huren bij Allrent IT en AV Solutions is in vrijwel alle gevallen goedkoper dan kopen. De sterkste beamer in ons assortiment is de Panasonic PT-RZ670 met 6500 ansilumen beamer. Deze beamer zorgt voor een haarscherp en helder beeld en is uitermate geschikt voor professionele presentatie doeleinden.

Staat de door u gewenste beamer niet tussen onderstaande apparatuur, kies dan voor de meest relevante beamer en geef de door u gewenste specificaties op bij het afronden van uw offerteaanvraag.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!