Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Groot scherm huren? Bigger is better!

Ga bij uw volgende event voor de ultieme kijkervaring en huur een groot scherm. Of het nu gaat om een beurs, een congres, een festival of samen op het plein een voetbalwedstrijd kijken: met een led-scherm van flinke afmetingen biedt u uw gasten de mooiste kijkbeleving. Allrent verhuurt schermen in alle soorten en maten. Van bescheiden led-screens tot mega-grote videowalls. Omdat wij altijd de nieuwste modellen verhuren, bieden onze led-schermen de beste kwaliteit die op dit moment beschikbaar is.

Wat zijn de mogelijkheden als u grote schermen wilt huren? Even een vergelijking. Waarschijnlijk heeft u thuis een led-scherm aan de wand hangen waarop u tv kijkt. De meeste gangbare modellen voor thuis hebben een beelddiagonaal van 32 inch tot pakweg 60 inch. Bij Allrent kunt u een led tv-scherm huren in diverse formaten, tot een beelddiagonaal van 98 inch oftewel 249 centimeter. Dat is een fors formaat, waarmee u op een beursstand al aardig uit de voeten kunt. Maar voor grootschalige evenementen is dat natuurlijk lang niet groot genoeg. Vooral niet als de kijkers op een flinke afstand van het scherm staan of zitten.

Groot, groter, grootst

De oplossing is om meerdere ledschermen aan elkaar te koppelen. Zo ontstaat een grote videowall. Een voorbeeld: met 3×3 schermen van 117 cm creëert Allrent een videowand van 301 x 175 cm. Bijna elke denkbare configuratie is mogelijk: 4×2, 5×3, 8×2 etc. Dankzij de smalle randen van de individuele schermen ontstaat een vrijwel naadloos beeld. Bij videowalls zijn er nauwelijks grenzen aan afmetingen en toepassingen. Wilt u een videowall huren, informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Ledscherm in elke gewenste vorm en grootte

Een andere manier om een groot scherm of een videowall te creëren is door middel van ledtegels. Deze hebben een afmeting van ongeveer 50 x 50 centimeter en zijn in nagenoeg elke configuratie aan elkaar te koppelen. Hierbij heeft u nog meer vrijheid in afmeting en vorm. Zelfs een gebogen videowall behoort tot de mogelijkheden.

Hoeveel inch is een groot scherm?

Hoe zit het precies met de diverse afmetingen van onze ledschermen? Het formaat van een led-scherm wordt bepaald door de beelddiagonaal. Dat is de afstand van de linkeronderhoek tot de rechterbovenhoek. Die afstand wordt uitgedrukt in inches of centimeters. Inch wordt ook wel geschreven als het symbool “. Eén inch is hetzelfde als 2,54 centimeter. Bij een ledscherm met een formaat van 46” is de afstand van de linkeronderhoek tot de rechterbovenhoek dus 46 inch = 117 centimeter. Handig om te weten als u een scherm gaat huren!

Led scherm huren voor buiten

Vindt uw evenement in de buitenlucht plaats? Allrent verhuurt ook grote tv-schermen voor buiten. Onze outdoor led schermen zijn uiteraard uitstekend bestand tegen alle weersinvloeden. Daarnaast hebben ze een hogere lichtsterkte dan indoor led-schermen. Dankzij die eigenschap geven ze in fel daglicht toch een helder en contrastrijk beeld. Wij verhuren diverse soorten outdoor led screens. Welk type en grootte voor uw doeleinden het meest geschikt is, hangt af van uw wensen en de mogelijkheden ter plaatse. Voor alle systemen geldt dat ze gemakkelijk op te bouwen en af te breken zijn. Natuurlijk doet Allrent dat voor u.

Mobiele led voor buiten

Wilt u het uzelf helemaal gemakkelijk maken? Kies dan voor onze mobiele led oplossingen. Deze ledschermen staan gemonteerd op trailers of trucks. We zetten de trailer op de juiste plek en een half uurtje later is uw scherm klaar voor gebruik. Een mobiel led-scherm is perfect voor kort gebruik, bijvoorbeeld als u op een plein live beelden van een sportwedstrijd wilt vertonen. Wij verhuren mobiele schermen in afmetingen van 15 m² tot 45 m². Onze outdoor led schermen zijn geschikt voor alle evenementen waarbij veel publiek aanwezig is.

Allrent scherm verhuur

Allrent is gevestigd in België en gespecialiseerd in de verhuur van grote schermen. Een LED-scherm huren kan voor korte of langere tijd; van één dag tot maanden of nog langer. Allrent biedt altijd excellente service. Dat betekent dat wij het gehuurde materiaal komen brengen, op uw locatie installeren en ervoor zorgen dat uw content vlekkeloos draait. Na afloop demonteren we alles en nemen het weer mee. Zo creëren wij voor uw bedrijf en uw klanten de beste audiovisuele totaalervaring. Neem gerust contact op en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!