Crestron UC-SB1-CAM videoconference soundbar huren

De Crestron UC-SB1-CAM is een videoconference soundbar met een ingebouwde high-performance conferencing speakerphone en een 4K Huddly IQ camera. De soundbar is geoptimaliseerd voor een goede spraakverstaanbaarheid en bevat een…

Neem contact op

Productomschrijving

De Crestron UC-SB1-CAM is een videoconference soundbar met een ingebouwde high-performance conferencing speakerphone en een 4K Huddly IQ camera.

De soundbar is geoptimaliseerd voor een goede spraakverstaanbaarheid en bevat een interne 4K Huddly IQ camera met een ultrascherpe beeldkwaliteit. Normaal gesproken heeft u altijd een losse soundbar en camera nodig, wat ervoor zorgt dat de installatie en de juiste camerahoek nooit helemaal optimaal zijn. Via USB is de Smart Soundbar met elke computer te verbinden. De camera maakt gebruik van frame tracking zodat u altijd perfect zichtbaar bent tijdens een videoconference.

Met de microfoons in de Crestron UC-SB1-Cam heeft u een opnamebereik van 180° en een afstand van 7 meter. De ingebouwde beamforming-technologie detecteert waar de spreker zich bevindt en optimaliseert de opnamerichting voor een heldere audio, zonder achtergrondgeluid of nagalm. Via een wandbevestiging kan dit apparaat worden gemonteerd onder het display van de vergaderruimte zodat het kan worden gecombineerd met alle beeldschermen, videowalls en touchscreens.

Plug & Play – compatibel met de belangrijkste besturingssystemen.

Specificaties

  • – Powerful 2-way stereo speakers
  • – The microphones give you a recording range of 180° and a distance of 7 meters.
  • – 4K Huddly IQ camera;
  • – Ethernet LAN connection and Wifi built-in;
  • – USB 3.0
  • – Dimensions video conference soundbar bxhxd: 111 x 12 x 10 cm
  • – Weight: 6.2 kg.

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!