Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Smartphones huren

Wilt u voor uw medewerkers of uzelf een mobiele telefoon huren? Bij Allrent verhuren we diverse smartphones voor de zakelijke markt, zowel voor korte als lange periodes. Bij ons kunt u zakelijke smartphones huren van topmerken zoals Apple iPhone en Samsung Galaxy. Ook voor handige accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Zakelijke smartphones & mobiele telefoons huren

Bij Allrent vindt u altijd de nieuwste modellen en kunt u kiezen uit de verschillende Apple iPhones en Samsung Galaxy modellen. Wilt u grote aantallen smartphones huren, bijvoorbeeld om te gebruiken tijdens een workshop, beurs of evenement? Bij Allrent is dat geen probleem. Wilt u meer weten over welke smartphone het best past bij de werkzaamheden van uw bedrijf? Afgestemd op uw wensen kunnen wij u adviseren over de beste keus voor een mobiele telefoon huren.

De nieuwste huur smartphones, inclusief simkaart

Alle geleverde huur smartphones zijn uitsluitend van A-merken van recente datum. Deze mobiele telefoons zijn uitgerust met de modernste technologie en software, lichtgewicht en hierdoor uitermate betrouwbaar. Voorzien van uitgebreide basisfuncties en compatible met diverse applicaties.

Een smartphone is niet compleet zonder internetverbinding. Daarom kunt u bij ons een smartphone huren met snelle 3G/4G simkaart. Zo bent u altijd online! U kunt er ook voor kiezen een simkaart te huren.

Onze huur smartphones zijn 100% betrouwbaar & getest door onze eigen technische dienst

Alle door ons verhuurde smartphones en mobiele telefoons worden vóór verhuur door onze eigen technische dienst getest. Kiest u voor A-merken uit bovenstaande smartphone verhuur assortiment en overige apparatuur van Allrent ICT Solutions dan kunt u altijd rekenen op ICT-oplossingen die voor uw situatie werken.

24/7 service & support inclusief bij alle mobiele telefoon verhuur

Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support die Allrent ICT Solutions standaard levert, voor o.a. de smartphone verhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak nog dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Smartphone huren bij Allrent

Wilt u een of meerdere smartphones huren en deze in combinatie met 3G/4G simkaart willen huren dan kunt u deze direct aan uw offerte aanvraag toevoegen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren bij uw bedrijf en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Staat de mobiele telefoon/smartphone die u zoekt niet tussen ons aanbod, wilt u specifieke apps vooraf door ons laten installeren of heeft u andere wensen? Kies dan voor de meest relevante mobiele telefoon en geef de door u gewenste (aanvullende) specificaties op bij de volgende stap “Offerte aanvragen”.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!