Schermen voor alle outdoor events

Wat kijken we weer uit naar alle outdoor events. Heerlijk genieten, met onze voetjes in het zand. Van een cocktail nippen terwijl we naar de zonsondergang kijken vanuit een zomerbar op het strand. Genieten van het goede leven. Hopelijk krijgen we opnieuw een heel mooie zomer voorgeschoteld.

Om dan van een mooie film, concert of sportwedstrijd op groot scherm te genieten, maakt het plaatje (voor ons) helemaal compleet. De helderheid van een beeldscherm is van groot belang bij buiten gebruik. We helpen organisatoren en eigenaars van buitenlocaties met het maken van de juiste keuze van scherm.

Onze robuuste outdoor schermen zijn gemaakt om in alle weersomstandigheden te presteren, van -30°C tot +50°C. Ze zijn tegen regenbuien, waterdicht volgens de IP56-normen. De zichtbaarheid is prima, zelfs met sterke zonneschijn. Een beschermende glasplaat met anti-reflectie zorgt voor een perfect beeld in álle omstandigheden.

Allrent IT & AV Solutions heeft tal van deze schermen in verschillende afmetingen beschikbaar voor uw volgend event, zomerbar of festival. Van 46″ en 55″, maar ook in 75″ en 85″ voor als uw boodschap net iets groter mag zijn. Afgelopen zomers hebben wij al tal van evenementen ondersteund met onze outdoor oplossingen. Klein en groot, indoor en outdoor. Graag bekijken we met u de beschikbare ruimte, afstand tot stroompunt, mogelijkheden voor geluid, … We zorgen ervoor dat uw bezoekers krijgen wat ze verwachten.

Hét ideale scherm of LED wall

  • voor alle outdoor events
  • op plaatsen met veel lichtinval
  • voor presentaties
  • voor publiciteit en branding
  • in de publieke ruimte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" indicates required fields

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!