Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

iPhones huren

Wilt u betrouwbare en krachtige Apple iPhones huren? Maak kennis met onze collectie iPhones, speciaal voor zakelijke verhuur. Ideaal voor gebruik op kantoor, tijdens workshops of beurzen! U kunt bij ons verschillende soorten iPhones huren en ook grotere aantallen afnemen. Bekijk hieronder ons iPhone verhuur aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

iPhone huren

Met de iPhone van Apple beschikt u over een modern, krachtig en stabiele Smartphone. De iPhone is uitgerust met de modernste technologie en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. mobiele kantoortaken, van lichte tekstverwerking van documenten, communiceren via internet, email en diverse apps. Een iPhone huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk iPhone van superieure kwaliteit.

iphone verhuur

Onze iPhone voor de zakelijke markt kan wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een iPhone huren of grotere aantallen iPhone’s huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit het grote aanbod en vraag een offerte aan om een iPhone te huren.

Alle door ons verhuurde iPhone apparatuur wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dat is het voordeel van onze (iPhone) verhuur!

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!