Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Apple TV verhuur

Onze Apple TV voor de zakelijke verhuur kunt u zowel los bij ons huren, als in combinatie met andere Apple producten. De Apple TV is bij Allrent in de verhuur voor een korte en langere gebruiksperiode.

Dankzij de verhuur van Allrent huurt u niet alleen een top product, maar ook een top service. Al onze producten worden voor verhuur door onze eigen Technische dienst getest en kurn-tey opgeleverd. De verhuur van een Apple TV was nog nooit zo makkelijk.

Apple TV huren

In het Apple verhuur assortiment van Allrent is de Apple TV niet meer weg te denken. Een high-tec product waarmee het draadloos streamen van u presentaties en video’s vanaf uw iPad, iPhone of Apple Mac vlekkeloos gaat.

Met de Apple TV beschikt u over een gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen verhuurproduct. Kortom een Apple TV is een top product van uitstekende kwaliteit.

Een Apple TV Huren bij Allrent? Vraag vrijblijvend een offerte aan om een Apple TV te huren.

Apple TV verhuur

Met Apple TV streamt u moeiteloos uw presentaties, video’s en bestanden! Zo kunt u al deze media op een groot scherm laten zien. U kunt bij Allrent uw Apple TV huren in combinatie met andere Apple apparaten, zoals iPhones, iPads en MacBooks. Wilt u een of meerdere Apple TV’s huren? Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!